Solutii integrate de publicitate si promovare - 360Advertising

ADVERTISING

RECLAMA ESTE SUFLETUL AFACERII

Advertisingul reprezintă publicitatea contra-cost, iar rolul său este de a crea o imagine favorabilă afacerii tale. Chiar dacă dețineți produse/servicii de calitate înaltă, acest lucru nu va fi de ajuns, de aceea, este foarte importantă promovarea. Advertisingul informează și convinge publicul țintă să cumpere, prin urmare va contribui la creșterea considerabilă a profitului.

Specialiști în advertising, noi vom contribui la dezvoltarea afacerii tale prin realizarea și implementarea strategiilor de campanie, prin crearea ideilor pentru mesaje și a conceptului campaniei. De asemenea, noi ne ocupăm și de materialele grafice și video, de planificarea comunicării campaniei, de marketingul promoțional sau de comunicarea B2B (Business to Business). Bineînțeles, acestea nu sunt toate serviciile pe care noi vi le putem oferi.

Prin urmare, prin intermediul advertisingului și cu ajutorul unor specialiști, afacerea ta va avea parte de o evoluție rapidă și de clienți satisfăcuți de produsele/serviciile promovate.

IMAGINE COERENTĂ

IMAGINE COERENTĂ

Identitatea vizuală reprezintă un proces complex prin care imaginea, serviciile și produsele firmei tale suntvprezentate clienților tăi.


VÂNZĂRI CRESCUTE

VÂNZĂRI CRESCUTE

Brandul afacerii tale te ajută să ai o imagine coerentă care să ajungă la clienții tăi. Dezvoltarea unui brand puternic duce la creșterea vânzărilor și câștigarea pieței.