Creare site web de calitate, servicii web design - 360Advertising

CREARE SITE

WEBSITES

Pagina ta web este instrumentul de bază al marketingului online!

Specialiști în Web Design, UX, UI și programare, noi combinăm partea tehnică cu partea grafică pentru a construi pagina ta online, cartea de vizită a afacerii tale. Realizăm construcția website-ul tău în funcție de necesități împreună cu un design responsive, indiferent de device-ul folosit - PC, tabletă, mobil. Unul dintre cele mai importante aspecte și focusul nostru principal este ca interfața folosită să fie ușor de înțeles și de utilizat.

Mai mult decât atât, ne aflăm într-un moment în care un site foarte bun în termeni de design și utilizare nu mai este suficient în lipsa unui conținut de calitate actualizat în permanență.

FUNCȚIONAL

FUNCȚIONAL

Un website funcțional presupune ca pagina ta web să fie actuală, informațiile să fie complete și complexe, iar designul să fie atractiv cu o interfață ușor de ințeles și utilizat.


OPTIMIZAT

OPTIMIZAT

Design-ul unui website este pus în valoare de o implementare potrivită, iar fiecare pagina web trebuie să ofere un parcurs intuitiv, o navigare ușoară și optimizare adecvată.


UȘOR DE ÎNTREȚINUT

UȘOR DE ÎNTREȚINUT

Toate paginile web au nevoie să fie stocate pe un server iar pentru o mai bună utilizare și întreținere se folosesc diferite limbaje de programare specifice serverelor. Noi alegem cea mai bună variantă în funcție de afacerea ta.

CERE O COTAȚIE

Vrei să apelezi la serviciile noastre? Completează formularul de mai jos, iar noi iți vom trimite o ofertă în aceeași zi..

Da, doresc să primesc oferte și noutăți de la 360advertising.